Bunaden er en viktig del av den norske historien. Den har vært et sterkt symbol i nasjonalromantikkens tid og representerer på mange måter det store mangfoldet i det norske folk. Dette mener vi bør respekteres med gode materialer og dedikert håndverk. Etter mer enn 10 år med utviklingsarbeid, har vi utarbeidet en produksjonsmetode som skiller seg ut fra konkurrentene og bruker kun de beste typer garn, ull og andre materialer.
Å kjøpe bunad er en stor beslutning og vi vil at du skal få et produkt som bringer deg glede i mange år. Derfor setter vi kvalitet øverst og bruker kun norske materialer til å lage våre bunader. All materialer som er brukt i vår produksjon er av god kvalitet.
Vi er stolte av vår produksjonmetode som er svært inspirert av norsk tradisjon. Alle deler av bunaden blir laget for hånd og vi har minst dobbel så tett brodering sammenlignet med mange av konkurrentene våre. Resultatet er en bunad som du og din familie kan ha gleden av i flere generasjoner. Broderingen blir gjennomført i Asia, mens selve bunaden blir skreddersydd til deg hjemme i Norge.

Bestillingsprosessen av bunader

Det kan velges mellom å ta mål selv eller komme til skredderen vår for å få tatt mål. Det er enkelt å ta mål selv og du får med veiledning til hvordan man tar mål.